Det är aldrig för sent att avsätta tid för dig själv och din hälsa.

 

 Vad roligt att du hittat hit! Är du intresserad av att få 
veta mer om klubben och kampanjen är du varmt 
välkommen att höra av dig till oss!

 

 

Träna hos oss!

 När du går i tankarna att du behöver börja träna så tror vi att det är av en anledning. Anledningen kan t ex vara att du vet att du kommer bli piggare och må bättre av träningen.

Det kan också vara för att du vill få till en sundare livsstil som kanske leder till en mer hälsosam kroppssammansättning, t ex i form av viktminskning.

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri Personlig Hälsoplan för att hjälpa oss ta reda på vilken typ av träning som passar dig bäst.

På Träningsbruket ser vi till hela dig och den du är och vad just du behöver!

  • Maila traningsbruket@hotmail.se
  • Ring 0765-55 57 95
  • Besök oss direkt på Pappersbruksvägen, N.industri i Broby, Östra Göinge

 

 

Alla medlemmar kan träna hos oss 04,30-23 varje dag året runt.

 

Saknar du prisuppgifter? 
Helt riktigt så hittar du inte någon sådan information här på vår hemsida. Vi erbjuder däremot ett kostnadsfritt möte, där vi går igenom din egen personliga hälsoplan, tar reda på mer om dig och dina behov samt rekommenderar det bästa alternativet som kan passa just dig. Du får då också chansen att se våra lokaler och känna på atmosfären. Ring 0765 - 55 57 95  för att boka en tid alternativt maila eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig . Välkommen

 

 

 

Ditt namn

Din e-post

Din hemsideadress

Ditt meddelande

Bli medlem Du också!

Allt du behöver göra är att kontakta vår medlemsrådgivare och boka tid för starten av någonting nytt. Tillsammans går ni då igenom alla möjligheter med medlemsträning och personlig hälsoprogram.