Vi önskar förstärka vårt instruktörs/Inspiratörs team och söker nu Dig till vårt Gruppträningskoncept Fortgjort träning och/eller dig som vill bli cykelintruktör.

 

 

Vill du bli en del av vårt härliga instruktörsteam på Träningsbruket i Broby? Vi växer och behöver utöka vår grupp av instruktörer/inspiratörer.

Vi söker dig som vill leda träningspass inom gruppträningskonceptet "FortGjort" där alla pass är 25 minuter långa och där TRÄNINGSGLÄDJE är ledordet. Det finns 24 olika träningspass att välja bland med allt från mage/rygg och dans till pulsträning och skivstångspass (du kan läsa mer om konceptet på www.fortgjort.se.

Vi ser att du kan leda träningspass hos oss med minst en dag - två gånger i veckan, förmiddagar och eller kvällar. Det viktigaste för oss är inte vilken erfarenhet du har utan att du är en positiv person som vill inspirera andra till lustfylld träning. 


Som instruktör hos oss får du utbildning i Fortgjort konceptet och vägledning av vårt team. Vår ambition är att vi tillsammans ska hjälpa varandra till att bli de absolut bästa inspiratörerna för våra kunder. Det ska vara enkelt att träna!

Kom & var med i vårt gäng du me:)

 

Kom ner till Träningsbruket och prata med oss om du är intresserad.  

Eller Kontakta oss på mail & berätta mer om dig: Huvudansvarig Christina till: stinaw_83@hotmail.com